Radio4: Tesla, Bitcoin og kursstigninger

I morges deltog Jacob Skaaning i en snak om den rigt omtalte investering i Bitcoin. Bilproducenten fanger manges opmærksomhed, efter at det er kommet frem, at selskabet har investeret 1,5 milliarder dollars i Bitcoin i løbet af januar måned. Derudover vil de fremover acceptere kryptovalutaen som betaling.

Investeringen har medført at markedsværdien af Bitcoin er steget til omkring 43.500 dollar. Derudover har Tesla selv profiteret af nyheden og stiger med 2,3% i markedsværdi til 871,47 dollar i den tidlige handel.

I radioprogrammet bliver formanden for den europæiske centralbank, Christine Lagarde, også nævnt, da hun tidligere har vakt mistanke om, at Bitcoin er “de kriminelles valuta”. Dette rygte Jacob Skaaning dog hurtigt skudt ned.

“Bitcoin skal ikke overtage al anden valuta, men skal være et alternativ, som alle frit kan benytte, hvis de har lyst.” – Jacob Skaaning

Lyt til programmet her!

(Jacob Skaaning er med ca. 48 minutter inde i programmet)

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD