Om Mentor Trading

Jacob Skaaning og Ulrik Lykke er sandsynligvis nogle af de mest anerkendte tradere indenfor bitcoin og crypto-området i Danmark. Gennem community'et Mentor Trading, har de siden 2015 delt deres tanker omkring crypto markedet til fordel for et stort antal mennesker.

Ulrik og Jacob er ved flere lejligheder også blevet benyttet som eksperter eller kommentatorer på området når der i Danmark skal diskuteres crypto currencies. I den forbindelse er det især værd at nævne Jacob Skaanings jævnlige deltagelse i tale-radio programmet "Millionærklubben" på Radio 24/7.

Med hver deres unikke tilgang til markederne udgør de to et stærkt team, som på alsidig hvis kan inspirere til at handle bitcoin og crypto currency.

Ulrik Lykke

Ulrik er den tekniske trader hvis approach er meget forankret i en fundamental due diligence for de projekter han investerer i. Ulrik har en baggrund som projektleder i IT-branchen og har med sin erfaring inden for softwareudvikling et godt indblik i det teknologiske fundament de forskellige crypto-projekter er baseret på. Ulrik har arbejdsmæssigt et afsæt i investeringsbranchen, hvor han tidligere har fungeret som rådgiver omkring investeringer i fast ejendom.

Jacob skaaning

Jacob er en hardcore teknisk trader med erfaring i de mest konkurrenceprægede finansielle markeder overhovedet, Futures. Jacob lever og ånder price-action og har i sin trading-karriere været vant til at handle på de helt små timeframes, hvilket gør ham yderst kompetent til at handle i den volatilitet crypto tilbyder. Ydermere har Jacob en fortid som professionel soldat og formår at holde hovedet koldt i de skarpeste situationer.

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD