Discord

Samtaler omkring crypto og bitcoin trading 24 timer i døgnet. Kom og vær med!

Trade alerts i Bitcoin og andre cryptocurrency

Alle handler vi laver bliver lagt direkte ind på vores discord kanal. Dette gælder både hvor vi køber og sælger. Derefter forklarer vi hvorfor vi tager handlen og hvilket overvejelser vi gør os omkring marked og den specifikke coin. Vi bruger altid en kombination af teknisk analyse, fundamental analyse, sentimental analyse. Til forskel fra “trade call´s” hvor man blindt følger andres handler, forsøger vi mulighed for at lærer at bruge fiskestangen i crypto-havet.

Image
Eksempel på nogle af de handler vi lægger ud til inspiration for community'et
Image
Vi har arbejdet intensivt med teknisk analyse i lang tid og elsker at dele vores set-ups

Modtag feedback på dine egne tanker og lær af andre

Som ny i markedet er der mange discipliner at mestre. Vi gør en dyd i at give sparring og feedback på dine egne tanker og ideer. Nogle gange kan der også være fordel i at lytte passivt med, når mere erfarne deler deres analyser og tanker om markedet.

Ugentlige webinars og markedsopdateringer

Vi gør vores bedste for hele tiden at kultivere vores community. Dette gør vi bl.a. ved at afholde ugentlige webinars hvor vi i samlet flok tager et kig på markederne. Disse afholdes som regel af Jacob Skaaning, hvor der gives mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Image
På kanalen er der altid liv.

Gratis adgang

Vi tilbyder adgang for alle på vores Discord-server. Alle er velkommen og der er højt til loftet. Der er både chat-kanaler for begyndere, øvede, ICO/Mining-chats og meget mere.   Mentor teamet deler overordnede tanker, filer og andre tips og tricks. Det hele er brugerdrevet og kun styret af mentors og aktive moderatorer.
  • Deltag i det måske mest dedikerede netværk i Danmark
  • 24-timers chat i et lukket forum

For medlemmer

For vores medlemmer tilbyder vi eksklusiv adgang til dele af serveren. Denne del er stedet hvor mentors samt erfarne brugere spenderer det meste af deres tid. Samtalerne er mere seriøse og vi diskuterer avancerede trading-setups, fundamentale nyheder og hjælper hinanden på et ret højt niveau. Af samme årsag vil mentors bruge det meste af deres tid på netop disse kanaler. Foruden den daglige chat deler vi på disse afkroge også markedsopdateringer, webinars og deler forslag til trading setups.
  • Deltag i ugentlige live-webinars omkring Bitcoin
  • Få sparring på dine egne tanker omkring investering
  • Modtag trade-alerts fra professionelle traders

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD