Affiliates

Meget af vores indhold på vores website er tilgængeligt fuldstændig gratis. Hvis du ønsker at støtte vores arbejde kan du benytte en eller flere af nedenstående muligheder. Vi linker udelukkende affiliate-links til produkter og services vi selv bruger, og du vil aldrig være dårligere stillet, end hvis du gik direkte til udbyderen.

Generelt

Product Beskrivelse Link
BTC Donationer

Ønsker du at støtte vores arbejde kan du til hver en tid donere BTC til nedenstående adresse. Midlerne vil gå ubeskåret til at holde vores community kørende med de omkostninger der følger (web, hosting, server, sociale arrangementer, osv.).

Gå hertil

Hardware

Product Beskrivelse Link
Ledger

Opbevaring af cryptocurrency andre steder end exchanges er et must for den bedste sikkerhed. Ledger er en af de mest anerkendte producenter af hardware wallets og laver generelt nogle rigtig gode produkter. Vi anbefaler Ledger S Nano.

Gå hertil
Trezor

Opbevaring af cryptocurrency andre steder end exchanges er et must for den bedste sikkerhed. Trezor er en af de mest anerkendte producenter af hardware wallets og laver generelt nogle rigtig gode produkter.

Gå hertil

Exchanges

Product Beskrivelse Link
Bedste sted at købe bitcoinKraken

Kraken er efter vores mening det bedste sted at købe og sælge Bitcoin og crypto. De har god sikkerhed, futures og margin handel samt et overskueligt website. Det er ligeledes nemt at få EUR/DKK/USD fra banken ind på den samt ud igen.

Gå hertil
BitMEX

BitMEX tilbyder høj likviditet og gode muligheder for gearing. Ved nedenstående link får du 10% rabat på fee’s over de næste seks måneder. Ønsker du at lære mere om hvordan du signer up samt hvordan du bruger BitMEX har vi skrevet en artikel om det her.

Gå hertil
Binance

Binance er en forholdsvis ny exchange som tilbyder et enormt udvalg af altcoins. De fleste kan trades mod både BTC samt USDT. Ved sign up gennem vores link opnås rabatter på fee’s til deres site.

Gå hertil
Coinbase

Coinbase er et af de exchanges som man bare skal have en konto til. Den er yderst begyndervenlig og man kan sågar købe bitcoin direkte med sit dankort. Når man benytter vores sign-up link får man $10 rabat på fee’s.

Gå hertil

Software

Product Beskrivelse Link
TradingView

Når man foretager teknisk analyse skal man bruge et godt charting værktøj. TradingView er et af de absolut bedste værktøjer på markeder som tilbyder support til langt de fleste børser.

Gå hertil
Coinigy

Conigy er et charting værktøj ligesom TradingView. Faktisk bruger Coinigy store dele af TradingViews kerne, hvorfor de to produkter minder meget om hinanden. Coinigy udmærker sig ved at have support til nogle af de mindre børser på markedet.

Gå hertil
Private Internet Access

Ønsker du anonymitet på nettet er oprettelsen af en VPN et absolut must. Vi anbefaler Private Internet Access, som tilbyder en glimrende applikation til både OSX og Windows. Ønsker du mere viden om brugen af en VPN kan du læse mere her.

Gå hertil
LastPass

Gode passwords er en nødvendighed for god sikkerhed. En password manager som LastPass kan gøre livet væsentligt nemmere for en. Vi har skrevet en artikel om brugen af en password manager som du kan læse her.

Gå hertil

Disclaimer:

Denne side indeholder affiliate-links. Ved drug af disse links er du altid stillet ligeså godt som hvis du gik til udbyderen udenom affiliate-linket. Ved nogle links kan der forekomme en bonus for brugeren. Mentor Group ApS vil aldrig promovere produkter eller services vi ikke selv benytter.

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD